L'estatal femenina vol tirar endavant per continuar el somni de Rio 2016


  • Comparteix:

Imatge de l'estatal femenina a Beteró / Foto: Gabi Juan (RFEH)

Imatge de l'estatal femenina a Beteró / Foto: Gabi Juan (RFEH)

Les jugadores del Junior Cristina Guinea i Carlota Petchamé i les seves companyes de la selecció espanyola d'hoquei herba es juguen aquest dijous a les set de la tarda la classificació per a semifinals de la World League. La selecció estatal es veu les cares contra Alemanya després d'haver finalitzat terceres a la fase de grups en un campionat que es disputa a Beteró (València).

El conjunt Alemany arriba als quarts de final com a segon en el grup B, amb dues victòries i dos empats. La victòria contra Alemanya donaria moltes opcions al conjunt entrenat per Adrian Lock d'aconseguir una de les tres places que asseguren la classificació per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. Després quedaria la possibilitat d'accedir-hi sent quartes o cinquenes, però ja dependrien de resultats d'altres fases de classificació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.