Jaume Oms dirigirà un any més el Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

L'entrenador del Patí Hoquei, Jaume Oms.

L'entrenador del Patí Hoquei, Jaume Oms.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, Jaume Oms, dirigirà un any més l'equip vermell-i-negre amb la intenció de retornar el conjunt a l'Ok Lliga Femenina després del descens d'aquest curs. Oms va arribar a l'equip a finals de gener per substituir en el càrrec Pep Mateo. Amb el tècnic al capdavant, l'equip ha assolit un balanç de tres triomfs, un empat i 10 derrotes en 14 partits.

Les santcugatenques van caure de categoria en un ajustat final de temporada, en què van perdre el frec a frec per la permanència amb el Girona. Per retornar a la màxima categoria de l'hoquei estatal, Jaume Oms comptarà amb la continuïtat de tota la plantilla. L'entrenador expressa la seva satisfacció per aquest fet i manifesta la il·lusió per ascendir de nou a l'Ok Lliga.

Jaume Oms

Estic molt content perquè podem continuar amb tot el bloc. Podrem avançar i adquirir nous conceptes per aconseguir tornar a l'Ok Lliga.


Les de Sant Cugat competiran el curs que ve a la Nacional Femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.