El Junior inicia el retorn a l'elit de l'hoquei davant el Taburiente a les Canàries

El Junior inicia la temporada estatal aquest cap de setmana / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 25/set/15 per Dani Aguilà

El Junior femení inicia aquest dissabte a les deu del matí el retorn a l'elit de l'hoquei estatal. Les santcugatenques visiten el Taburiente canari, en el primer partit a Divisió d'Honor amb Joan Vidal de nou com a entrenador. Tot plegat tindrà lloc una setmana després que les blau-i-negres perdessin la final del Campionat de Catalunya contra el Polo.

El renovat projecte del Junior, que s'ha reforçat amb les germanes Txell i Marta Grau, la qualitat de Carlota Petchamé i Mariona Sanjosé, i ha perdut la xilena Francisca Pizarro i la portera neozelandesa Bridgette Allen, estrena el camí de retorn a tenir un paper d'equip gran entre l'hoquei estatal. En aquest sentit, les santcugatenques ja van accedir a la final del Campionat de Catalunya, malgrat perdre-la.

El primer rival, però, implica les dificultats del llarg desplaçament fins les Canàries i del desconeixement de la qualitat del Taburiente, tenint en compte que no se'n té cap referència. En aquest sentit, el tècnic de les blau-i-negres, Joan Vidal, remarca la importància de centrar-se en el que ell pot controlar, és a dir, en el joc de les seves jugadores.

Joan Vidal

El viatge és un rival incòmode. L'agafem al principi de tot i amb el hàndicap de la manca d'informació. L'hem d'encarar molt centrats en el nostre joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Vidal podrà comptar amb totes les seves jugadores per al primer partit de lliga.