El femení del Junior confirma el seu bon inici i guanya mostrant molta intensitat

El femení del Junior goleja el RS Tenis Santander (6-1) a la 4a jornada de Divisió d'Honor i suma un ple de victòries. Les santcugatenques han sabut sobreposar-se al gol inicial de les càntabres i, amb un espectacular tercer quart, han donat la volta al marcador i sumen així tres punts més.

Tot i ser les cueres de la classificació, les visitants han sortit molt intenses i, després de gaudir de tres penals còrner seguits, a la tercera ha anat la vençuda i han inaugurat el marcador. Tot i que el Junior posava les ocasions, els gols no arribaven i no ha estat fins el segon període quan les locals han aconseguit l'empat mitjançant Anna Gil, per arribar al descans amb igualada (1-1).

En el tercer quart, les blau-i-negres han trencat el partit. Quatre gols que han sentenciat un matx en què han demostrat una gran intensitat tot i el marcador favorable. Mariona Serrahima, Carlota Petchamé, Cristina Guinea i Andrea Puig han estat les golejadores. En el darrer quart, lluny de relaxar-se, les santcugatenques han tornat a marcar mitjançant Maria Pich-Aguilera, per tancar un gran partit de les locals.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca les capacitats de les seves jugadores, tot i que creu que qualsevol equip pot plantar cara.