El PHC Sant Cugat vol apropar-se de nou al grup capdavanter davant l'Arenys


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: PHCSC

Imatge d'arxiu / Font: PHCSC

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol mantenir la posició a la part capdavantera de Primera Divisió i per fer-ho ha de superar a domicili un rival directe, l'Arenys de Munt, aquest divendres a les de nou del vespre. El partit enfronta els quarts, els santcugatencs, davant els cinquens, els arenyencs. Els de Francesc Sucarrats busquen vèncer d'una vegada per totes a domicili després d'haver encaixat dues derrotes i un empat.

Sucarrats ha iniciat el paper davant d'aquest jove i esperançador equip amb bones sensacions,amb una solidesa digna de conjunt veterà a casa i treballant per compartir aquesta bona feina també a domicili. Tot i la bona imatge oferta la setmana passada a casa davant el Mieres, els vermell-i-negres no han sentenciat encara a fora i, de fet, en l'últim desplaçament van caure de manera contundent davant el Sant Feliu (4-1).

L'Arenys provarà de contraposar la velocitat, l'agilitat i la frescor de la joventut del PHC Sant Cugat amb la seva experiència i cohesió com a grup que fa temporades que juga junt, un fet que els ha aportat qualitat d'experiència maglrat perdre-la pel que fa la velocitat del seu joc.

Sucarrats creu que aconseguir un triomf com el d'aquest cap de setmana pot suposar una punt d'inflexió a la classificació.

Francesc Sucarrats

Estem com fa dues setmanes a Sant Feliu. Tal com s'està posant la competició, si busques una victòria fora pots provocar un tall en què et quedes molt més tranquil.


Pablo Aguarón tornarà a estar a les ordres de Sucarrats després de debutar la setmana passada. La resta de la plantilla també estarà a les ordres del tècnic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.