El PHC Sant Cugat se situa en una posició òptima per ascendir a l'OK Lliga


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat comença veure de prop l'ascens / Font: PHC Sant Cugat

El PHC Sant Cugat comença veure de prop l'ascens / Font: PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es troba a hores d'ara en una posició òptima per a l'ascens a l'OK Lliga quan la competició de Nacional Catalana és a punt de creuar l'horitzó. Actualment les noies de Sant Cugat són líders en solitari a quatre punts de les segones. La Federació Catalana de Patinatge disposa d'una plaça d'ascens directe a la categoria reina de l'hoquei patins i aquesta no pot estar ocupada per un filial, fet que augmenta encara més les opcions de pujar.

L'excel·lent primera meitat de temporada que ha fet el Patí Hoquei Club Sant Cugat comença a fer valorar les de Jaume Oms les opcions reals d'ascens a l'OK Lliga. A la taula les segueix, a quatre punts, el Club Patí Vilanova. Aquest conjunt, a priori, no podria pujar a la categoria reina ja que és el filial d'un primer equip que ja hi participa. Ara bé, els resultats del primer equip del Vilanova l'han situat a un sol punt del descens. Per aquest motiu, en moltes ocasions, el Vilanova ha baixat a jugadores de l'A per reforçar el B i així intentar assegurar-se la presència a l'OK Lliga per a l'any vinent amb l'ascens del segon equip en cas que descendeixi el primer.

Un altre perseguidor és el Club Patí Manlleu, tot i que és a cinc punts de les santcugatenques. En l'enfrontament entre ambdós, les noies de Jaume Oms van sortir victorioses convertint-se en l'únic equip que ha pogut derrotar-les. El Manlleu també té un equip que juga a l'OK Lliga però la seva situació és molt diferent a la del Vilanova. Actualment són les líders de la categoria. Així doncs, les manlleuenques no optarien a la plaça d'ascens.

El Club Hoquei Vila-sana és el quart classificat de la Nacional Catalana Femenina a set punts de les primeres. De la franja superior de la taula, és l'únic conjunt, juntament amb el Sant Cugat, que no és un filial i que, per tant, compliria les condicions per pujar si quedés en primera posició. El seu handicap és que en els enfrontaments que ja s'han disputat ha aconseguit pitjors resultats que els equips que té immediatament per sobre.

Finalment, el Club Hoquei Cerdanyola també està ben situat per acabar en primera posició al final de temporada. Encara no s'ha vist les cares amb el Sant Cugat, tot i que això canviarà la setmana vinent. Els dos equips es trobaran a Cerdanyola i posaran a prova les seves forces. Els dos conjunts són els menys golejats de la competició. Les noies de Cerdanyola tampoc poden pujar de categoria ja que també és un filial. El seu primer equip està a cinc punts del descens i, en principi, hauria d'aconseguir mantenir-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.