El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat tanca líder la primera volta

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (2-4) el Cerdanyola B a la 11a jornada de Nacional Femenina i tanca la primera volta liderant la categoria. Les noies de Jaume Oms sumen 29 punts i encara no saben què vol dir perdre aquesta temporada. Les santcugatenques han sumat nou triomfs i dos empats durant la primera volta.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha fet la feina durant el primer tram de temporada per assolir l'objectiu marcat: el retorn a l'Ok Lliga femenina. Tot plegat, en una darrera jornada de la primera volta en què les de Jaume Oms van tornar a mostrar que estan un esglaó per sobre de la categoria, malgrat que el Cerdanyola B comptés amb jugadores del primer equip, que milita a l'Ok Lliga.

A la primera part tots dos equips han mostrat les seves credencials però no han anotat cap gol, i quan s'estava a punt d'arribar a la mitja hora de partit les vermell-i-negres han situat una marxa més. Blanca Soldevila ha posat el 0 a 1 amb un xut llunyà, i Maria Rosa Tamburini ha culminat un contratac fent el segon. En uns minuts bojos, Maria Igualada ha escurçat distàncies però cinc minuts després Judith Navarro marcava el tercer visitant.

Les locals no s'han rendit i han tornat a situar un gol de distància a través d'Andrea Simón, però Navarro ha anotat el segon tancant el partit amb el 2 a 4.