Sucarrats (PHCSC): 'No faig ni un càlcul per a la Copa de la Princesa'


  • Comparteix:

Francesc Sucarrats, donant instruccions als seus homes / Font: Esportspenedes.cat

Francesc Sucarrats, donant instruccions als seus homes / Font: Esportspenedes.cat

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Sucarrats, assegura que no li amoïna la classificació per a la Copa de la Princesa, que es disputa el segon cap de setmana de febrer a Mieres, Astúries, i a la qual el seu equip encara aspira a classificar-s'hi. Tenint en compte que l'organitzador és el cuer seran els tres primers classificats al final de la primera volta els que disputaran la competició. A hores d'ara el Patí Hoquei és cinquè a dos punts del tercer, el CP Manlleu.

Per quart curs consecutiu, l'equip santcugatenc lluita per tenir opcions de ser a la segona competició del KO a nivell estatal, la Copa de la Princesa. Les opcions de ser-hi són complicades, tenint en compte el calendari a les darreres tres jornades per als santcugatencs, que han de retallar un punt al Girona, quart, i dos al Manlleu, tercer, per acabar entre els tres primers, llocs de classificació.

Les jornades 11, 12 i 13 faran que l'equip de Sucarrats rebi el Tordera, vuitè, visiti la pista d'un equip amb urgències com el Vilanova i torni a casa per enfrontar-se al líder i, fins ara, millor equip de la categoria, el Barça Lassa B. Ara bé, totes aquestes possibilitats no són un aspecte que preocupi l'entrenador dels vermell-i-negres, pel qual la Copa no és una prioritat i que manté la política d'anar partit a partit per assolir, en primera instància, la permanència. Sucarrats diu que no fa cap càlcul.

Francesc Sucarrats

No en faig ni un, aquesta setmana m'ho agafo amb calma però després prepararem el partit contra el Tordera, no puc anar més enllà.


Els santcugatencs faran sessions de manteniment fins el penúltim dia de l'any, en què s'enfrontaran al Voltregà en partit amistós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.