Les Fonts i Club Egara, primers rivals del Junior masculí i femení al Campionat de Catalunya de sala


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior davant l'Atlètic

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior davant l'Atlètic

El Junior masculí debuta aquest divendres al Campionat de Catalunya d'hoquei sala quan passin deu minuts de les nou del vespre. Els santcugatencs es veuen les cares amb el Les Fonts, mentre que l'equip femení iniciarà la competició dissabte contra el Club Egara a les tres de la tarda. Els nois estrenaran el torneig al Pavelló Can Salas, mentre que les noies ho faran al Pavelló Club Egara, totes dues instal·lacions a Terrassa.

Les intencions dels dos equips respecte les fites que poden assolir són diferents. Els de Jorge Dabanch aposten per classificar-se per al Campionat d'Espanya, és a dir, assolir un dels tres bitllets que atorga el Campionat de Catalunya, un paper destacat que el tècnic argentí preveu més que factible. Més enllà del Les Fonts, que té a les seves files de manera excepcional dos jugadors del Junior, Javi Garcia i Tuni, l'Egara, el CD Terrassa i el FC Barcelona completen el grup 2.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, mostra la seva ambició.

Jorge Dabanch

Farem un equip base amb vuit jugadors i la resta aniran rotant. Jugarem tots els partits que estiguin programats per arribar el més lluny possible.


En el cas del conjunt femení, la motivació amb la qual encaren la competició està estrictament lligada a l'hoquei herba. Com a candidates als títols de Divisió d'Honor i Copa de la Reina, el motiu de prendre part del Campionat de Catalunya de sala no és altre que mantenir un alt to competitiu per a les competicions d'herba. Si fessin un bon resultat en aquest torneig, rebutjarien anar al Campionat d'Espanya, tal com va anunciar Joan Vidal.

Joan Vidal

Jugarem la fase catalana d'hoquei sala i després prepararem durant dues setmanes la competició d'hoquei herba.


El Junior femení debutarà aquest dissabte davant el Club Egara, i compartirà grup amb l'Atlètic Terrassa, l'HC Castelldefels, el FC Barcelona i el CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.