El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí es deixa dos punts a Vilanova


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Esportspenedes.cat

Imatge d'arxiu / Font: Esportspenedes.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculina empata (2-2) a la pista del CP Vilanova i suma tres jornades sense conèixer la victòria. Els de Francesc Sucarrats han vist com en fins en dues ocasions els locals han neutralitzat els gols d'Eloi Gaspar i Pau Gilabert i sumen així un sol punt després d'haver tingut la victòria a tocar. Els vermell-i-negres se situen a cinc punts de la zona d'ascens a Ok Lliga.

El Patí Hoquei segueix sense conèixer la victòria al 2016. Després de la polèmica derrota del cap de setmana passat contra el CP Tordera, els de Francesc Sucarrats no han pogut sumar els tres punts a la pista de l'avantpenúltm, el Vilanova. Tot plegat, amb un partit que s'ha posat de cara ben aviat per al Patí Hoquei amb un penal a favor. David Yepes, però, no l'ha pogut anotar.

Al descans s'ha arribat sense gols i ha estat Eloy Gaspar el que ha avançat els santcugatencs. Adrià Salvadó ha empatat al cap de sis minuts, però Pau Gilabert ha tornat a posar per davant els vermell-i-negres. Salvadó, heroi per als locals aquesta jornada, ha tornat a posar taules en el marcador quan faltaven quatre minuts per a la conclusió.

El Patí Hoquei és sisè i la setmana que ve tanca la primera volta a casa en un complicat compromís davant el líder, el Barça B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.