El PHC Sant Cugat rep el gol de l'empat amb el temps exhaurit en una nova jornada polèmica al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení encaixa el gol de l'empat davant el Mataró (3-3) amb el temps exhaurit en un nou partit farcit de polèmica arbitral al pav 2 de la Rambla del Celler. Les mataronines han anotat el gol de l'empat en un penal que l'àrbitre ha xiulat en el darrer segon, una acció molt protestada pel cos tècnic, jugadores i afició vermell-i-negres. El tècnic de les santcugatenques, Jaume Oms, ha considerat determinant les decisions del col·legiat en el resultat del matx.

El Patí Hoquei ha sortit a pista a fer valer la condició de líder de la Nacional Femenina, més incisiu i generant més oportunitats. Les d'Oms han vist com l'àrbitre els anul·lava un gol que elles han interpretat vàlid. Ara bé, la manca d'encert en la definició ha fet que no s'avancessin en el marcador, malgrat estavellar la bola en més d'una ocasió al pal. El rival, però, no s'ha arronsat i també ha tingut les seves opcions, amb una primera meitat que s'ha tancat amb una bona jugada individual de Tamburini, que també ha anat a la fusta.

A la segona part, han arribat tots els gols del partit i la polèmica. Als set minuts de matx el Mataró s'ha avançat i, tot i l'oposició de la portera visitant, que ha estat un malson per a les locals, Tamburini ha empatat en un penal al minut 12. Només un més tard, les mataronines s'han tornat a posar per davant, en un gol molt protestat per les vermell-i-negres, que al·legaven que la bola no havia entrat. El partit s'ha anat posant coll amunt per a les d'Oms, però Anna Espriu ha empatat a pocs minuts per al final.

Als darrers compassos, el Mataró ha errat una falta directa, que sí que ha transormat a poc més d'un minut per a la conclusió Tamburini. Quan semblava que el triomf es quedava a Sant Cugat, una nova jugada molt polèmica ha acabat amb penal per a les visitants sobre la botzina. La pena màxima que han transformat les visitants ha situat l'empat final.

Amb el triomf del Vila-sana el Patí Hoquei Club Sant Cugat lidera ara la classificació amb una diferència de cinc punts.