El PHC Sant Cugat i el Vila-sana afronten un calendari semblant en la lluita per a l'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHC Sant Cugat

Imatge d'arxiu del PHC Sant Cugat

El PHC Sant Cugat i el Vila-sana es juguen l'ascens a Ok Lliga en les vuit properes jornades amb un calendari molt semblant. Tots dos equips s'enfrontaran el 5 de març en un matx que pot ser crucial, sobretot si el guanyen les santcugatenques, que ara mateix són tres punts per sobre a la classificació.

El PHC Sant Cugat i el Vila-sana comparteixen cinc dels equips amb els quals es trobaran abans d'acabar la lliga. Els rivals seran Cerdanyola B, Vilanova B, Arenys, Reus i Bigues i Riells. La diferència en el calendari és que les santcugatenques es trobaran amb Sferic Terrassa i Voltregà mentre que les lleidatanes ho faran amb Manlleu i Mataró.

El partit crucial es d'aquí a dues jornades, quan es trobaran tots dos equips amb l'avantatge de pista per al Vila-sana. En el partit d'anada el matx va acabar amb empat a 2. Dels vuit partits que resten el PHC Sant Cugat en jugarà tres a casa i cinc a fora, mentre que el Vila-sana en disputarà quatre com a local i quatre com a visitant.

Per tant, el Patí Hoquei compta amb l'avantatge de tenir tres punts més però amb la incomoditat d'un calendari una mica més perillós. A més, les de Jaume Oms han vist com l'avantatge de set punts respecte els seus perseguidors s'ha reduit a tres en les dues últimes jornades, en què ha empatat contra Mataró i contra Manlleu B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.