El Junior sabrà aquest dissabte els rivals als quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina


  • Comparteix:

Carlota Petchamé, a l'esquerra, espera rival amb les seves companyes / Font: Enrico Hockey

Carlota Petchamé, a l'esquerra, espera rival amb les seves companyes / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí i femení d'hoquei herba coneixeran aquest dissabte els rivals als quarts de final de la Copa del Rei i la Reina respectivament. El sorteig se celebrarà a les deu del matí a les instal·lacions del Real Club Polo de Barcelona, seu de les competicions, que es disputaran entre l'11 i el 13 de març. Els de Dabanch hi arriben com a sisens de la primera volta, mentre que les de Vidal ho faran com a segones.

L'equip de Jorge Dabanch es pot enfrontar al mateix Polo, a l'Egara, a l'Atlètic Terrassa, al Club de Campo, a la Complutense, al Tenis i a l'Atlético San Sebastián, mentre que dels possibles rivals per a les de Joan Vidal repeteixen Club de Campo, Complu, Egara i Polo, i també es poden veure les cares amb Real Sociedad, CD Terrassa i Jolaseta.

El conjunt masculí esperarà un sorteig favorable i arribar a unes semifinals on pretén donar la sorpresa. Després de ser-hi la temporada 2002-03, els santcugatencs van trigar 10 cursos a tornar-hi, la 2012-13, quan van acabar en quarta posició de la competició en perdre la final de consolació (4-3) davant el Club Egara. El curs següent el Junior, ja entrenat per Jorge Dabanch, va caure a primeres de canvi, a quarts contra l'Atlètic. La temporada passada, els blau-i-negres van superar de nou els quarts de final però va caure en semifinals contra el Polo, derrota que també va patir contra la Complutense per acabar en quarta posició.

El femení és un dels clars favorits per endur-se el títol, després d'haver tornat a guanyar-se el cartell d'equip gran a la Divisió d'Honor. Aquest curs va perdre el Campionat de Catalunya als penals i es va endur el torneig en la disciplina d'hoquei sala. El Junior suma la cinquena participació consecutiva a la Copa, en què ha tingut en tres d'elles un mateix botxí a quarts de final: el Club de Campo. Només va accedir a semifinals el curs 2012-13, en què va perdre contra la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.