Egara i Jolaseta, rivals del Junior a la Copa del Rei i la Reina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

El Club Egara terrassenc i el Jolaseta basc seran els rivals del Junior masculí i femení als quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba. L'equip de Jorge Dabanch s'enfrontarà a un dels quatre grans de l'hoquei estatal als quarts i, si passa ronda, s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre la Real Sociedad de Tenis i l'Atlético San Sebastián. Les noies de Joan Vidal tindrien com a rival el CD Terrassa o el Polo si superessin el Jolaseta, el que significa haver tingut un sorteig immillorable. La competició es disputarà entre l'11 i el 13 de març al Reial Club del Polo de Barcelona.

Copa del Rei
El conjunt de Jorge Dabanch ha tingut mala sort en el sorteig, després de veure com el rival que li ha pertocat als quarts de final és un dels candidats al títol i actual segon classificat de la Divisió d'Honor, l'Egara. De fet, els terrassencs són una de les plantilles a les quals els blau-i-negres encara no han pogut superar, amb un triomf patit de l'Egara al Lluís Serrahima en partit ajornat entre setmana. El tècnic del Junior reconeix la dificultat dels egarencs però recorda que per arribar a la final cal vèncer els equips grans.

Jorge Dabanch

És un dels rivals difícils que encara no hem pogut guanyar. És un bon equip, però per arribar als partits finals sempre cal guanyar un gran.


Si els blau-i-negres donen la sorpresa i superen l'Egara, es veuran les cares amb el guanyador de l'eliminatòria, a priori, més assequible: la que enfronta els actuals setè i vuitè: RS Tenis i Atlético San Sebastián.

Copa de la Reina
El Junior femení es pot considerar afortunat pel sorteig de la Copa de la Reina. Les de Joan Vidal eren cap de sèrie juntament amb Club de Campo i han evitat els altres rivals més forts abans de la final. A quarts s'enfrontaran al Jolaseta, vuitè a la lliga, i si el superen jugaran a semifinals davant Polo, setè, o CD Terrassa, sisè. A l'altra banda del quadre estan el Club de Campo, líder, SPV Complutense, tercer, Reial Societat, quart i Club Egara cinquè. Per tant, el sorteig és immillorable per a les blau-i-negres.

El tècnic de l'equip, Joan Vidal, reconeix que ha estat un bon sorteig però descarta qualsevol favoritisme.

Joan Vidal

A priori, el sorteig és positiu. Ara ens toca a nosaltres.


El RC Polo es van endur l'última edició de la Copa de la Reina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.