La manca d'encert castiga el Patí Hoquei Club Sant Cugat davant el Manlleu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí paga cara la falta d'encert i perd (2-5) davant el CP Manlleu en la 15a jornada de la Primera Divisió. Els vermell-i-negres s'han avançat en el marcador, però al descans perdien per 1 a 2. A la represa, els de Francesc Sucarrats han tingut opcions per fer l'empat a 3, però el CP Manlleu ha sentenciat amb un jugador menys.

El PHC Sant Cugat s'ha avançat en el minut 2 amb un gol de Pau Gilabert de penal. L'alegria local ha durat poc i amb un xut llunyà desviat ha arribat l'empat. Els manlleuencs han capgirat el marcador en el minut 12 en un ràpid contraatac. En els últims minuts del primer temps, els vermell-i-negres han tancat el rival a la seva àrea, però tot i les ocasions no han pogut empatar.

El segon temps ha començat amb una falta directa fallada pel Manlleu i amb un parell d'ocasions clares per al PHC Sant Cugat. Però ha estat en una nova falta directa quan els visitants han eixamplat distàncies fent l'1 a 3. Una targeta blava provocada per Aguarón ha precedit el penal que ha transformat Yepes en el minut set del segon temps.

En els últims sis minuts, el Manlleu s'ha tornat a quedar amb un jugador menys i amb una falta directa Pau Gilabert podia haver empatat. El llançament ha acabat fora i amb el PHC Sant Cugat abocat a l'atac els visitants han aprofitat per fer el 2 a 4 i poc després sentenciar amb el cinquè, tots dos gols amb el CP Manlleu amb un jugador menys.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista del Mataró.