El Junior masculí torna a la competició d'hoquei herba davant els dos primers classificats


  • Comparteix:

El Junior torna a la competició d'hoquei herba i rep diumenge el Polo

El Junior torna a la competició d'hoquei herba i rep diumenge el Polo

L'equip masculí del Junior torna a la competició d'hoquei herba aquest diumenge després de dos mesos d'aturada a la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres tenen un exigent calendari davant l'actual campió de lliga i líder, el Polo, diumenge a la una del migdia, i després visiten l'Egara, segon classificat. El tècnic, Jorge Dabanch, destaca que l'equip arriba en un bon estat de forma i amb ganes de millorar la cinquena plaça que ocupen actualment.

El Junior és cinquè amb 16 punts, a només tres del quart classificat, posició que dóna dret a jugar el play off pel títol de lliga. Els blau-i-negres retornen a la Divisió d'Honor i tindran un calendari exigent. El primer rival és el Polo, actual campió de lliga i de la Copa del Rei, amb set internacionals espanyols i dos argentins i màxim favorit per revalidar el títol. La segona cita serà al camp de l'Egara, segon, i la tercera amb la visita del Pozuelo madrileny, penúltim. Els de Jorge Dabanch tenen tres partits complicats per després disputar la Copa del Rei on jugaran els quarts de final davant l'Egara.

És un tram de temporada que els santcugatencs afronten amb optimisme i pel qual s'han preparat amb la disputa de sis partits amistosos. L'entrenador de l'equip, Jorge Dabanch, destaca el bon moment de forma del conjunt.

Jorge Dabanch

Tenim dos partits molt complicats, però sortirem a competir i a sumar punts.


El Polo arriba a Sant Cugat amb un balanç de nou victòries i una única derrota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.