El PHC Sant Cugat s'apropa a l'ascens després de guanyar el Girona

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-1) el Girona CH, segon classificat, a la 17a jornada de Primera Divisió. Els de Francesc Sucarrats s'han imposat en un partit molt intens en què han estat molt encertats, sobretot en els penals. Amb la victòria els santcugatencs sumen 27 punts i se situen provisionalment a cinc de l'ascens.

En els primers minuts, els vermell-i-negres han disposat de clares ocasions per obrir el marcador, però Llaverola ha sabut tancar molt bé la seva porteria i només un gol de David Yepes ha pogut trencar la igualtat a falta de dos minuts per al descans. Amb un gol a zero a favor dels de Sant Cugat s'ha arribat a la mitja part.

En el segon temps, els gironins han aprofitat una bola refusada per marcar mitjançant Josep Hernández, posant la igualtat en el marcador. Els santcugatencs han seguit fidels a l'esquema de joc i han tingut més ocasions i Pablo Aguarón ha aconseguit superar un Llaverola que ha vist targeta blava per protestar el gol, tirant l'estic contra la xarxa de protecció lateral.

L'expulsió ha trencat el matx i amb un jugador més Farnés ha fet el tercer per posar més distàncies. Els visitants, clars aspirants a l'ascens, han intentat la remuntada però el Patí Hoquei ha fet el quart i definitiu gol mitjançant Pau Gilabert. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Sucarrats, creu que a casa estan seguint una bona linia.

Francesc Sucarrats

Quan et trobes a un rival que és de nivell d'OK Lliga sembla que hagis fet un bon partit. Però a casa hem fet bons partits, fins i tot contra el Manlleu. Estem sent molt encertats amb els penals i faltes directes.

És la segona victòria consecutiva d'un Patí Hoquei Club Sant Cugat que visita el Santa Maria del Pilar la setmana que ve.