Un bon Junior perd en els últims instants davant la Reial Societat

El Junior femení es veu sorprès per la Reial Societat i perd (0-1) en la 12a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les blau-i-negres han estat molt superiors al conjunt basc, però la falta d'encert i el gol a tres minuts per al final de penal còrner han suposat la derrota del conjunt santcugatenc.

El Junior ha tingut la primera aproximació en el minut tres amb una internada per banda i poc després la portera basca ha evitat el primer gol del matx desviant un llançament. En el primer quart, la Reial Societat ha tingut la seva única ocasió amb un penal còrner. El segon temps ha seguit dominat per les locals amb un llançament de penal còrner que ha evitat la portera de la Reial Societat.

El tercer període ha seguit amb domini local i amb una nova ocasió, aquest cop d'Andrea Puig, que de nou ha desviat la portera. A l'últim quart, el Junior ha incrementat la pressió per mirar d'endur-se els tres punts i Mariona Serrahima ha tornat a topar amb la defensa basca. Després de perdonar, les blau-i-negres s'han trobat amb un penal còrner en contra a tres minuts per al final. La Reial Societat l'ha aprofitat i ha fet el gol que donava la sorpresa. L'última opció de les santcugatenques ha estat un nou penal còrner a l'últim minut que tampoc ha entrat.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, lamenta haver perdut el partit per un error puntual.

Joan Vidal

No podem perdre un partit per detalls així a tres minuts per al final. Ho hem d'analitzar bé i que no torni a passar. Per sort en el meu equip els errors se solucionen.

El Junior visita la setmana que ve el camp del RS Tenis.