El Junior femení d'hoquei herba busca redimir-se de la desfeta de la jornada anterior davant la RS Tenis


  • Comparteix:

Les santcugatenques visiten el camp del penúltim classificat, la Reial Societat Tenis

Les santcugatenques visiten el camp del penúltim classificat, la Reial Societat Tenis

El Junior femení d'hoquei herba visita el camp de la Reial Societat de Tenis, aquest diumenge a les onze del matí, a la tretzena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres busquen redimir-se de la desfeta de la jornada anterior, on van perdre a casa per la mínima contra la Reial Societat. Les de Joan Vidal juguen davant un conjunt càntabre, que és penúltim del grup i només suma una victòria en el que va de lliga.

El femení del Junior va deixar escapar una bona oportunitat la setmana passada, quan va perdre el lideratge després de la desfeta a casa per la mínima davant la Reial Societat. Les de Joan Vidal van deixar enrere un dels moments més dolços de la temporada i cerquen la redempció aquest diumenge al camp del penúltim classificat, la Reial Societat Tenis.

L'equip de Santander rep un Junior amenaçant que vol fer-li pagar els plats trencats, tota una prova de foc per a una Reial Societat Tenis que només ha sumat una victòria en tota la lliga. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, creu que l'equip està mentalment preparat després de l'última derrota a la lliga.

Joan Vidal

L'equip està en bona línia i hem de treballar molt per sumar el triomf.


Les blau-i-negres ho tenen tot de cara per tornar al camí de la victòria i posar pressió al líder, el totpoderós Club Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.