El femení del PHC Sant Cugat supera la prova de Vila-sana i es manté líder


  • Comparteix:

Imatge del partit / Foto: Gus de los Santos

Imatge del partit / Foto: Gus de los Santos

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (1-1) davant el Vila-sana, segon classificat, i manté el lideratge i la distància de tres punts després de 16 jornades de Nacional Catalana. Les de Jaume Oms, que no ha pogut dirigir l'equip per estrenar paternitat, han aconseguit empatar el gol inicial de les lleidatanes amb gol de Maria Rosa Tamburini i es confirmen com a ferm candidat a l'ascens.

Malgrat les baixes d'importants peces com Blanca Soldevila i Anna Espriu, i sobretot, la de Jaume Oms, les vermell-i-negres han superat la visita complicada a Vila-sana amb un empat que fa que mantinguin la distància respecte el conjunt vilasanenc. El matx s'ha jugat amb molta intensitat per totes dues bandes, amb un Vila-sana que ha portat la iniciativa i un Patí Hoquei que ha sabut esperar darrere i sortir al contraatac.

En el primer temps, les locals han tingut una clara opció d'obrir el marcador amb un penal ben aturat per la portera santcugatenca, Cristina Eliè. En el segon, les vilasanenques s'han avançat en el marcador en el minut 26, però Maria Rosa Tamburini ha posat l'empat i el marcador no s'ha mogut més tot i tenir tots dos conjunts opcions per desnivellar la igualada.

La victòria deixa les santcugatenques amb 38 punts pels 35 del Vila-sana, i la setmana que ve reben la visita del Bigues i Riells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.