El Junior remunta i suma els tres punts davant un incòmode Pozuelo

El Junior remunta i s'endú el triomf davant el Pozuelo (3-1) en la 13a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres han dominat durant tot el matx, però en els dos primers quarts no han trobat el camí del gol. En el tercer quart, el Pozuelo ha donat la sorpresa en avançar-se en el marcador, però ràpidament el Junior ha remuntat amb gols de Gerard Garcia, Frank Di Mercurio i Marc Serrahima.

El Junior s'enfrontava a l'últim classificat amb l'obligació d'endur-se els tres punts. En el minut 5, els santcugatencs ja han disposat de la primera ocasió en un mà a mà i després han arribat dos penals còrner que ha evitat el porter visitant. En el segon quart, la pressió local ha estat més alta, però amb menys ocasions clares, només un parell d'aproximacions sense arribar a xutar.

El tercer quart ha començat amb sorpresa. En un contraatac, el jugador del Pozuelo Alex s'ha quedat sol i, després de fallar el primer llançament, ha aprofitat el rebuig per avançar el seu equip i posar la por al cos al Junior. Al Junior li han entrat les presses i només tres minuts després ha igualat el partit amb un gol de penal còrner de Gerard Garcia. En els millors moments dels blau-i-negres, ha arribat el 2 a 1 transformat per Frank Di Mercurio després d'una passada enrere.

El Pozuelo no s'ha rendit i, en l'últim quart, ha disposat d'un penal còrner per tornar a igualar, però no l'han pogut aprofitar. Immediatament després, Marc Serrahima ha fet el tercer gol per tancar el matx.

La setmana vinent, el Junior disputarà la Copa del Rei a les instal·lacions del Polo.