El Junior s'omple d'orgull però cau als quarts de final de la Copa del Rei contra l'Egara

El Junior no ha pogut amb un dels candidats al títol

El Junior masculí d'hoquei herba perd els quarts de final de la Copa del Rei (3-2) tot i plantar cara en una gran segona part davant un dels favorits, l'Egara. Els santcugatencs s'han vist clarament superats al primer temps, en el qual els de Terrassa s'han avançat per 3 a 0, però han acabat posant la por al cos a un dels titans de l'hoquei herba estatal. El primer gol dels blau-i-negres se l'ha fet l'Egara en pròpia porta, mentre que el segon l'ha marcat Àlex Gil.

El Junior ha sortit amb dubtes al camp 2 de les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona conscient del potencial del rival, una sensació que s'ha traduït en un domini absolut dels egarencs. De fet, al minut 8 ja manaven per 2 gols a 0 amb dianes de Guillem Fustagueras i Xavi Aguilar. El primer quart, doncs, presagiava una victòria sense pal·liatius de l'Egara, més encara quan al segon quart Cesc Mata s'ha hagut de lluir amb algunes aturades de mèrit.

Abans del descans, l'Egara encara ha tingut temps de marcar el tercer i deixar el partit encarrilat. A la represa, però, els blau-i-negres s'han tret els nervis de sobre i, després d'avisar a través d'un penal córner, han retallat distàncies amb un gol que s'ha fet l'Egara en pròpia porteria. Els santcugatencs han seguit augmentant el perill i ja en l'últim quart han posat l'emoció amb el segon gol, després d'un penal córner que ha aprofitat Àlex Gil. Tot i seguir remant per empatar, el Junior ha acabat sucumbint i ha dit adéu a la Copa del Rei.

El tècnic de l'equip, Jorge Dabanch, lamenta la primera part de l'equip i reconeix que cal seguir treballant per superar els grans.

Jorge Dabanch

No hem estat a l'alçada en els primers dos quarts. Després hem estat al nostre nivell. Seguim sent un equip en construcció, ens falta alguna cosa per guanyar els grans de veritat.

El Junior se centra ara en la Divisió d'Honor, en què espera defensar la cinquena plaça que ostenta quan falten cinc partits per al final de la fase regular i somiar a apropar-se a la quarta posició, la que tanca el play-off per al títol.