El femení del Junior guanya per la mínima el CD Terrassa i lluitarà pel títol de Copa de la Reina

El Junior, finalista / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior guanya (1-0) el CD Terrassa a les semifinals de la Copa de la Reina i s'enfrontarà aquest diumenge al Club de Campo a la final a les onze del matí a les instal·lacions del RC Polo. Un gol de Cristina Guinea en el primer quart ha donat la victòria a les de Joan Vidal, que buscaran el seu segon títol de Copa de la Reina contra el conjunt madrileny.

El partit s'ha jugat a un alt ritme d'intensitat, però cap dels dos equips no ha tingut moltes ocasions per marcar. En una d'elles en el primer quart, Cristina Guinea ha estat decisiva i ha marcat l'únic gol que ha pujat en el marcador. Les blau-i-negres han estat centrades en defensa, sense concedir pràcticament ocasions de gol tot i jugar en els dos últims quarts vuit minuts amb una jugadora menys, quan el CD Terrassa generava més perill.

A la final, tindran davant un Club de Campo líder de la Divisió d'Honor, que a les semifinals s'ha desfet de la Complutense (2-1) i que és el gran favorit per aixecar el títol, que s'ha endut sis dels últims vuit títols. Amb la potència del rival, el tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que han de fer el partit perfecte per superar el Club de Campo.

Joan Vidal

És clar que se les pot guanyar. Ho has de fer perfecte i que elles no estiguin. Contra un rival d'aquest nivell, que per experiència estan un punt per sobre, has de fer les coses molt bé. Però crec que no tenim res a envejar a ningú.

El Junior espera sumar el primer títol gran en dècades en una temporada en què ha quedat finalista del Campionat de Catalunya i s'ha endut la mateixa competició en hoquei sala.