El Junior busca la seva segona Copa de la Reina davant el Club de Campo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior d'hoquei herba

Imatge d'arxiu del Junior d'hoquei herba

El Junior femení pot aconseguir aquest diumenge a les onze del matí la seva segona Copa de la Reina davant el Club de Campo. Les blau-i-negres es van proclamar campiones el 1988 i 28 anys després poden tornar a alçar el títol davant un conjunt madrileny que amb 12 trofeus és l'equip més guardonat. Serà la tercera final de les santcugatenques després que el 2005 perdessin la segona davant el mateix rival que enguany, el Club de Campo.

El Junior pot fer història i aconseguir el seu segon títol en la 31a edició de la Copa de la Reina que es disputa a les instal·lacions del Polo. Davant es trobarà amb el Club de Campo que ha guanyat 12 vegades el trofeu i que arriba com a màxim favorit després de guanyar set de les últimes 10 copes. El palmarès del torneig es completa amb cinc títols per al CD Terrassa, quatre per al San Pablo Valdeluz i el RC Polo, tres per a la Reial Societat i amb un l'Atlético de Madrid i el Junior.

El Club de Campo i el Junior han arribat a la Copa com a caps de sèrie per haver acabat la primera volta com a primers i segons classificats a la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.