El PHC Sant Cugat obté el dret a somiar amb un triomf davant el Sant Feliu que el deixa tres punts de l'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es col·loca a tres punts de l'ascens a l'Ok Lliga després d'un triomf èpic contra el Sant Feliu (4-3). Pau Gilabert ha marcat el gol del triomf quan faltaven cinc minuts per al final del partit i ha fet esclatar un pav 2 que s'ha omplert de gom a gom per veure un duel d'alçada a la categoria de plata de l'hoquei patins estatal. Xavier Serrallonga, David Yepes i Pablo Aguarón han estat els altres golejadors dels locals.

El matx ha mostrat des dels primers compassos una intensitat pròpia de dos equips que aspiren a arribar al tram final de temporada amb opcions a ascendir. Els primers minuts d'alta intensitat han donat el premi al Patí Hoquei, que s'ha avançat al minut 4 mitjançant un remat de Xavier Serrallonga a passada de Pablo Aguarón. El domini local s'ha traduït en una nova ocasió en forma de penal que Pau Gilabert no ha materialitzat.

Els visitants han augmentat una marxa i, a cinc minuts del descans, Frederic Hinojal ha empatat en un reguitzell de rebots. Els de Sucarrats no s'han deixat intimidar i David Yepes ha deixat els seus per davant al descans (2-1). A la segona meitat els contactes han crescut i la tensió ha conclòs en una targeta blava a Oriol Garcia Vivet. Els codinencs han mantingut el tipus però, a menys d'un quart d'hora per a la botzina final, Aguarón ha posat terra per mig amb el tercer gol després d'una gran passada de Yepes.

Ara bé, un minut fatídic amb Roger Valls com a protagonista ha posat les taules al partit. El jugador del Sant Feliu ha fet dos gols de forma pràcticament consecutiva, i el matx ha guanyat en intensitat i emoció. Tots dos equips han guadit d'ocasions, però els locals, a través de Pau Gilabert, han acabat situant el quart i han certificat un triomf vital per a les opcions al tram final del curs. L'entrenador del Patí Hoquei, Francesc Sucarrats, creu que la clau del partit és la rotació de la banqueta.

Francesc Sucarrats

La rotació de jugadors ens ha anat molt bé.

Ara els de Sucarrats tenen dues setmanes de descans i la següent jornada visiten la pista del Mieres.