El Junior pot assegurar-se aquesta jornada el factor camp als quarts de final del play-off


  • Comparteix:

El Junior afronta la recta final de curs / Font: Enrico Hockey

El Junior afronta la recta final de curs / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba pot assegurar-se aquesta jornada acabar entre els quatre primers de la Divisió d'Honor de manera matemàtica i garantir així el factor camp a favor en els quarts de final del play-off. Per fer-ho, les santcugatenques en tindran prou amb un empat al camp de l'Egara aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. L'equip de Joan Vidal és tercer a hores d'ara, a 10 punts de les egarenques quan encara n'hi ha 12 en joc.

Canvi de format
La Divisió d'Honor ha variat el seu format aquesta temporada i seran els vuit primers classificats de la fase regular els que disputin la lluita pel títol, a diferència dels cursos anteriors en què eren els quatre millors conjunts. El play-off començarà amb una sèrie de quarts de final en què els equips entre la primera i la quarta plaça rebran els conjunts classificats entre la cinquena i la vuitena, amb dos partits a que es disputaran l'estadi dels caps de sèrie.

Així, el fet d'assolir el factor camp es presenta essencial per accedir a la final a quatre, l'eliminatòria on es definirà el campió de la Divisió d'Honor. L'altre element clau és saber el rival i això depèn de la posició del Junior a la taula. Si les de Vidal acaben en el lloc on són ara, el tercer, es veurien les cares amb el sisè, posició que a hores d'ara és per al CD Terrassa. Tot plegat, amb quatre jornades encara per disputar-se de la fase regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.