Pau Gilabert es disfressa de superheroi i amb set gols dóna el triomf al PHC Sant Cugat

Pau Gilabert es converteix en el protagonista del matx entre el PHC Sant Cugat i l'Arenys de Munt en marcar els set gols del seu equip que han donat el triomf (7-3) a l'equip santcugatenc. Amb aquesta victòria els vermell-i-negres són cinquens i segueixen amb opcions d'ascens quan falten cinc jornades: són a tres punts de les places per pujar a l'Ok Lliga.

Gilabert ha començat el recital de gols en una jugada posterior a un penal fallat que ha servit per avançar el seu equip a l'inici del matx. Tot i que l'Arenys ha plantat cara en el primer temps el mateix jugador ha fet el segon després d'una passada enrere per ampliar l'avantatge i marxar al descans amb el 2 a 0. El segon període ha començat com el primer amb el tercer gol de Pau Gilabert després de dos xuts. Una targeta blava a l'Arenys per falta a Yepes ha provocat una falta directa que un Gilabert efectiu ha transformat amb el seu quart gol.

L'Arenys ha reaccionat fent el 4 a 1 i amb esperança de retallar més distància, però no comptaven amb el protagonista del matx que immediatament ha fet el seu cinquè gol. De nou, els visitants han fet escurçat la diferència, però Pau Gilabert ha fet el seu sisè gol davant la sorpresa del públic que s'ha posat de peu quan Gilabert ha fet el setè. En els últims instants, l'Arenys ha fet el 7 a 3 definitiu.

La setmana que ve, el PHC Sant Cugat visitarà la pista del Palafrugell.