El Junior fa història i venç l'Atlètic Terrassa, un dels quatre millors equips d'Europa

El Junior fa història i supera l'Atlètic Terrassa, actual semifinalista de la Lliga Europea, en la jornada 16 de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres es posen a un punt del quart classificat, el Club de Campo, quan falten dues jornades per acabar la lliga. Tots dos s'enfrontaran a la propera jornada.

El Junior ha jugat pràcticament tot el primer quart amb un home menys per dues exclusions. La primera ocasió ha estat visitant amb un doble xut, però el Junior n'ha tingut dues amb un llançament massa creuat i un altre que ha aturat el porter de l'Atlètic. El segon període ha començat amb un penal còrner desaprofitat pels visitants i un altre, també errat, pels locals. Abans del descans, el Junior ha estirat línies i ha disposat de dues ocasions per avançar-se que no han entrat.

El tercer quart ha estat el més decisiu. En el minut tres, ha arribat l'ocasió més clara de l'Atlètic amb un clar mà a mà amb el porter, però la defensa blau-i-negra ha evitat el llançament quan ja es cantava el gol. Els egarencs han tornat a tenir un penal còrner que ha aturat Pere Autunell just abans de l'esclat del Junior. Després d'una centrada perillosa, Àlex Gil ha aixecat la pilota per sobre del porter per estrenar el marcador. Encara amb l'alegria del gol, els santcugatencs s'han trobat amb un penal còrner que Gil ha aprofitat per fer el 2 a 0.

Amb el 2 a 0 i només un quart de marge, la bèstia de l'Atlètic ha despertat. Des del primer minut, els visitants han tancat els locals a l'àrea amb fins a vuit ocasions clares, quatre d'elles de penal còrner. El Junior resistia com podia i ha tingut un contraatac per sentenciar, però la superioritat de l'Atlètic era molt gran. Entre el desencert terrassenc i la fe santcugatenca, el resultat no s'ha mogut més i el Junior ha viscut un triomf històric.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, destaca la proesa feta, però creu que han de seguir per aquest camí.

Jorge Dabanch

Guanyar l'Atlètic així és històric. Hem jugat molt bé els tres primers quarts, però hem de seguir treballant.

El Junior visita d'aquí a dues setmanes el camp del Club de Campo, quart classificat amb un punt més.