L'equip masculí del Patí Hoquei supera el Palafrugell i és a només un punt de l'ascens

El Patí Hoquei està a un sol punt de l'ascens a OK Lliga

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (2-5) a la pista del Palafrugell a la 23a jornada de Primera Divisió. Els de Francesc Sucarrats acaben la jornada a només un punt de les places d'ascens a l'Ok Lliga, que a hores d'ara marca un Alcobendas que la setmana que ve visita el pav 2 de la Rambla del Celler. En el partit d'aquesta jornada, els santcugatencs han deixat setenciat el matx a la primera part amb un 1 a 4.

Quan falten quatre jornades per al final de la competició, el Patí Hoquei masculí és més a prop que mai de fer història, i els resultats diuen que depèn de sí mateix. Tot plegat, després d'una jornada en què els vermell-i-negres han mostrat madures a una de les pistes més dures, la del Palafrugell. De fet, han estat els locals els que s'han avançat, però Gilabert, que segueix anotant gols, ha empatat un minut més tard de penal.

Abans del descans els visitants han situat una marxa més i Xavi Serrallonga, Pablo Aguarón i, de nou, Pau Gilabert han deixat el matx encarrilat amb un gol per cap i han situat l'1 a 4 al descans. Als set minuts de la represa, Rubén Ruiz ha retallat distàncies per als locals, però la reacció s'ha quedat aquí i David Yepes ha fet el cinquè per tancar el partit.

El Patí Hoquei acaba la jornada cinquè, amb 40 punts, a només un de l'Alcobendas, que és qui marca les places d'ascens. Els madrilenys visiten dissabte que ve a les cinc de la tarda el pav 2, en un partit que pot ser històric per a la disciplina vermell-i-negra.