El Junior ha de guanyar la Reial Societat Tenis si vol tenir opcions de ser quart


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior masculí d'hoquei herba rep la visita de la Reial Societat de Tenis, el setè classificat, aquest diumenge a la una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima. L'equip de Jorge Dabanch arriba a l'últim partit de la fase regular amb opcions a ser quart, sempre que els blau-i-negres guanyin el partit i l'Atlètic Terrassa, que ostenta la quarta plaça de la classificació, perdi davant el Club de Campo.

Tot i que ja no depenen d'ells mateixos i ja no tenen opcions a ser tercers, el Junior manté opcions d'escalar una posició de la taula a l'últim partit de la fase regular. Els blau-i-negres confien en una victòria del Club de Campo, que la setmana passada els va prendre el somni de quedar tercers, ja que, si guanyen l'Atlètic Terrassa i els de Dabanch guanyen el partit davant la Reial Societat de Tenis, certificaran la quarta plaça.

La Reial Societat de Tenis visita el camp blau-i-negre en una situació similar els locals, ja que empata a punts amb la Complutense que rep el totpoderós Polo. Per tant, una victòria davant el Junior suposaria una passa de gegant cap a la cinquena plaça, que la certificaria una victòria del Polo. Tot i així, el Junior té el factor camp i espera fer-se fort a casa per endur-se la victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.