El PHC Sant Cugat masculí es queda a les portes de l'ascens després de perdre davant el Barça B

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha quedat a les portes d'un ascens històric a l'Ok Lliga després de caure (6-1) davant el FC Barcelona B. Els santcugatencs han arribat a celebrar l'ascens tenint en compte que la web de la Federació havia anunciat que l'Alcobendas havia empatat el seu partit, però poca estona després s'ha rectificat el resultat i s'ha sabut que l'equip madrileny havia guanyat i que, per tant, era el tercer equip que ascendia.

Situació surrealista la que s'ha viscut al pavelló Llars Mundet entre el Barça B i el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Els blaugranes han guanyat el matx per 6 a 1 i han aconseguit el títol de lliga en un matx on el Barça B ha cimentat el triomf en el segon temps amb una gran velocitat i efectivitat en atac. Els locals han aprofitat amb més efectivitat les seves opcions i han executat un partit seriós davant un Patí Hoquei tens, que només ha estat dins del partit en els primers minuts, quan Pau Gilabert ha fet l'únic gol visitant en l'empat a 1.

Tot i la desfeta, el matx ha acabat i els jugadors i aficionats del Patí Hoquei han celebrat l'ascens perquè la web de la Federació havia oficialitzat l'empat entre Alcobendas i Mataró. Els jugadors han cantat, han ballat i s'han fet la fotografia amb el cartell d'Ok Lliga. 10 minuts més tard ha arribat la gran decepció perquè la Federació ha rectificat i ha tancat l'acta amb el triomf de l'Alcobendas per 3 a 2. Aquest fet ha provocat molta indignació dels jugadors vermell-i-negres.

El capità del Patí Hoquei, Eloi Gaspar, manifesta l'amarg sentiment de l'equip.