Catalunya s'endú el Torneig Internacional Sant Cugat d'hoquei patins


  • Comparteix:

La selecció femenina d'hoquei patins de Catalunya es proclama campiona del Torneig Internacional de Sant Cugat, organitzat pel Patí Hoquei Club Sant Cugat en el qual també ha participat el combinat estatal de Xile. La selecció xilena està concentrada al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat per preparar el Mundial que acollirà aquest estiu. A la cita s'ha fet entrega dels títols que el Patí Hoquei ha guanyat aquesta temporada: el de la Copa Generalitat i el de Nacional Catalana.

El pav 2 ha pogut gaudir d'algunes de les millors jugadores del món d'hoquei patins, moltes de les quals disputaran la cita mundialista d'aquest estiu amb opcions de títol. Catalunya ha presentat una plantilla amb jugadores que disputaran el Mundial amb la selecció espanyola. El torneig ha adoptat el format de triangular, amb tres partits de 25 minuts. El primer ha estat entre l'equip local i la selecció catalana, amb triomf de Catalunya per 1 a 4, i el segon ha enfrontat el Patí Hoquei amb Xile, un partit que ha acabat 0 a 2 per a les visitants.

Així, el títol s'ha decidit en el matx entre les dues seleccions estatals, que s'ha decantat per les catalanes amb 2 a 0. A la cita, hi ha assistit el secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, Quim Pastor, que ha lloat la tasca de l'entitat santcugatenca.

Quim Pastor

Sant Cugat és un planter d'hoquei patins, hi ha la previsió que hi hagi 28 equips. També és un referent a tot Catalunya.


Abans del partit pel títol, les dues seleccions han fet un passadís al Patí Hoquei Club Sant Cugat pels seus èxits, i s'ha fet entrega dels dos trofeus aconseguits aquest curs. El campionat s'ha tancat amb el repartiment de les copes del Torneig Internacional: Catalunya com a campiona, Xile com a segona i el Patí Hoquei com a tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.