El juvenil del Junior disputarà la final del Campionat d'Espanya femení contra el CD Terrassa


  • Comparteix:

El juvenil del Junior, a la final / Font: Junior

El juvenil del Junior, a la final / Font: Junior

El Junior disputarà aquest diumenge a les onze del matí la final del Campionat d'Espanya juvenil femení davant el Club Deportiu Terrassa. Les santcugatenques s'han desfet a semifinals del Pozuelo, i provaran de venjar-se de la derrota a la final del Campionat de Catalunya davant les egarenques. El tècnic de l'equip, Guillem Carnicer, ha qualificat el rival com 'el més complicat' davant el qual podien jugar.

Després d'acabar en segona posició a la fase prèvia, el Junior ha sabut tenir paciència i ofici davant el Pozuelo, que no ha pogut culminar la remuntada i ha acabat caient 1 a 2 davant les santcugatenques. El CD Terrassa, de la seva banda, ha hagut d'esperar-se a la ronda de shoot-out per desfer-se del Club de Campo i accedir al partit per al títol.

Tot plegat ha dut a una final entre dos conjunts que es coneixen perfectament, i que signaran l'epíleg d'un curs en què s'han vist les cares en fins a cins ocasions. En aquest sentit, les de Sant Cugat parteixen amb avantatge numèrica, tenint en compte que han vençut en quatre d'aquests cins partits. Ara bé, l'única derrota ha estat la més amarga, en la tornada de la final d'un Campionat de Catalunya que va acabar enduent-se el Terrassa.

Guillem Carnicer, tècnic del Junior, considera l'equip egarenc el més complicat.

Guillem Carnicer




Les blau-i-negres acabaran aquest diumenge una temporada en què han acabat en primera posició a la fase regular del Campionat de Catalunya tot i aconseguir-ne el subcampionat al play-off.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.