Els dos equips del Junior debutaran a la lliga en un doble enfrontament contra l'Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

L'equip femení del Junior debutarà a la lliga al camp de l'Atlètic Terrassa

L'equip femení del Junior debutarà a la lliga al camp de l'Atlètic Terrassa

Els equips femení i masculí del Junior d'hoquei herba debutaran a la Divisió d'Honor el 25 de setembre amb un doble enfrontament davant l'Atlètic de Terrassa. Les jugadores de Joan Vidal visiten el conjunt egarenc i els nois de Jorge Dabanc rebran l'equip terrassenc a l'estadi Lluís Serrahima.

L'equip femení del Junior, subcampió de la Copa de la Reina i semifinalista de lliga, iniciarà el curs al camp de l'Atlètic de Terrassa. El primer matx com a locals serà la visita de la Reial Societat el 2 d'octubre. Les blau-i-negres tancaran la lliga al camp del Pozuelo madrileny el 30 d'abril.

El conjunt masculí, entrenat per Jorge Dabanc, comença la lliga com a local amb la visita de l'Atlètic de Terrassa. El primer desplaçament dels santcugatencs serà al camp del Complutense madrileny. Els blau-i-negres finalitzaran el campionat a casa davant el Taburiente canari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.