El Tordera en masculí i el Bigues i Riells en femení, rivals del PHC Sant Cugat a la Copa Monestir


  • Comparteix:

Imatge de la Copa Monestir de l'any passat / Font: Phcsantcugat.com

Imatge de la Copa Monestir de l'any passat / Font: Phcsantcugat.com

El Club Patí Tordera, setè classificat l'última temporada a Primera Divisió masculina, i el Bigues i Riells, onzè a l'Ok Lliga femenina, seran els rivals dels sèniors del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la 10a edició de la Copa Monestir, el torneig de pretemporada que l'equip celebra l'11 de setembre. El partit servirà per presentar el nou projecte del primer equip masculí a l'afició, una plantilla liderada per Joan Carles Vadillo, que ha substituit al càrrec Francesc Sucarrats.

A més, la parròquia vermell-i-negre podrà veure en acció els dos fitxatges de l'equip, David Martínez i Jordi Gabarra. La pretemporada per als de Vadillo donarà el tret de sortida el 22 d'agost.

L'única incògnita que encara no s'ha resolt és la participació la temporada que ve a l'equip de Pablo Aguarón, del qual encara es desconeix el futur. Pel que fa a l'equip femení, Jaume Oms es tornarà a posar al capdavant de l'equip en el seu retorn a l'Ok Lliga, amb l'única incorporació d'Ester Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.