El Junior d'hoquei herba estrena dimarts la temporada oficial amb la novetat principal de Marc Ganly


  • Comparteix:

Marc Ganly, el nou fitxatge del Junior / Font: Hockey Mobile

Marc Ganly, el nou fitxatge del Junior / Font: Hockey Mobile

El Junior masculí d'hoquei herba comença dimarts que ve la temporada oficial amb el primer partit del Campionat de Catalunya i amb la principal incorporació del davanter argentí de 24 anys Marc Ganly. El conjunt, que seguirà dirigit per Jorge Dabanch, tindrà la baixa de Guillem Saborit i de Joan Pujol, tot i que en el cas d'aquest últim encara es contempla l'opció que acabi participant amb l'equip. Més enllà de Ganly, tornen a la plantilla Edu Garriga, Tim Snow i Albert Carnicer.

El Junior estrena projecte amb la mateixa ambició dels anys anteriors, una fita per la qual l'entitat ha crescut en qualitat i renom pel que fa al seu primer equip masculí: desfer la tirania dels quatre grans de l'hoquei herba estatal, Atlètic Terrassa, Egara, Polo i Club de Campo. Els santcugatencs seguiran liderats per l'home que els ha permès fer aquest pas endavant, Jorge Dabanch, i recuperen noms importants de cursos anteriors com Tim Snow i Edu Garriga i tornen a disposar del jove porter Albert Carnicer.

A més, afegeixen la qualitat de Marc Ganly, davanter que ha arribat a entrenar-se amb la preselecció de 30 jugadors del combinat argentí procedent del club Hurling. L'inici del curs oficial serà davant l'Egara en el primer matx del Campionat de Catalunya, corresponent a la primera jornada del grup A, dimarts que ve a tres quarts de nou. És un torneig que enguany avabarà amb el seu tram final a l'hivern, però que els servirà en aquestes primeres jornades per completar la pretemporada.

Dabanch opina que els primers partits seran útils per a aquells que s'incorporen aquest curs però apunta que hi ha alguns jugadors amb molèsties que encara no poden competir.

Jorge Dabanch

Aquests partits són importants per anar incorporant els jugadors nous. Hem tingut algunes lesions, i tenim alguns jugadors que encara no arriben.


La pretemporada
Fa dues setmanes que l'equip s'entrena i fins ara ha disputat dos partits amistosos: un triomf contundent (5-1) davant la selecció de Portugal i un empat davant el Vallès Esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.