El PHC Sant Cugat s'endú la categoria femenina de la 10a Copa Monestir davant el Bigues i Riells


  • Comparteix:

La plantilla del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení 2016-17 / Font: PHC Sant Cugat

La plantilla del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení 2016-17 / Font: PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'ha proclamat campió de la 10a Copa Monestir després de superar (4-3) el Bigues i Riells. La nova incorporació de l'equip, Ester Ferrer, ha anotat tres gols en aquest primer partit del torneig de pretemporada de l'entitat, que es completarà diumenge, en el tradicional horari durant la Diada Nacional, amb la presentació dels equips a dos quarts d'una i la disputa del matx de l'equip masculí davant el Club Patí Tordera.

Qui no va competir ahir amb les seves companyes va ser Maria Rosa Tamburini, amb la qual no podrà comptar Jaume Oms a pista pel seu embaràs. El tècnic ha qualificat de 'pràcticament impossible' una arribada per substituir la jugadora, tenint en compte que està 'molt satisfet' amb la seva plantilla, que considera 'tancada'. Pel que fa el rendiment d'Ester Ferrer, Oms celebra la seva adaptació al grup i lloa la seva actitud.

Jaume Oms

Ahir va fer tres gols, però independentment d'això, és una noia que s'ha adaptat molt bé al vestidor, està rendint a un nivell molt alt i té ganes d'aprendre.


Tot plegat, mentre s'està duent a terme al pav 2 des d'aquest dijous i fins el mateix diumenge el 25è Torneig Ciutat de Sant Cugat, de 10 categories, des d'iniciació fins a sènior, i que aplega 14 clubs diferents.

La pretemporada del PHC Sant Cugat femení

Després d'aquest primer test, el Patí Hoquei té la primera cita de perfil oficial dissabte de la setmana que ve, quan disputarà la Supercopa Nacional Catalana davant el Club Patí Manlleu, a Tona. Després, seguirà amb la seva feina de preparació fins a l'inici de l'Ok Lliga, amb la participació a la ja tradicional competició de pretemporada de la Copa EsportsPenedès. El debut, diumenge que ve davant l'Hoquei Club Palau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.