El Junior masculí goleja el Barça i té opcions d'accedir a les semifinals del Campionat de Catalunya

El Junior suma dues victòries i un empat al Campionat de Catalunya

El Junior masculí d'hoquei herba venç amb contundència el Barça (0-5) a l'avantpenúltima jornada del Campionat de Catalunya. L'equip de Dabanch ha fet un pas de gegant cap a la victòria en un gran primer quart on han fet tres gols. Els blau-i-negres tanquen amb un empat i dues victòries la primera part del campionat, que continuarà al desembre davant l'Atlètic Terrassa. Amb un bon resultat contra els terrassencs el Junior certificaria l'accés a les semifinals.

Els blau-i-negres han signat un gran primer quart molt complet on han marcat tres gols, fet que ha determinat la resta del partit a favor de l'equip de Jorge Dabanch. La dinàmica dels següents quarts ha estat similar, amb un Junior superior als locals que ha eixamplat distàncies amb dos gols més que certificaven una golejada a domicili per tancar la primera part del campionat.

El Junior es retrobarà amb el Campionat de Catalunya al desembre, quan els homes de Dabanch es jugaran l'accés a les semifinals davant l'Atlètic Terrassa. Per si el tamany del rival no fes prou ombra, els blau-i-negres arribaran a la cita amb les baixes notables dels jugadors que disputaran el Mundial sub 21 de l'Índia.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, somia a accedir a les semifinals, però assegura que no serà fàcil.

Jorge Dabanch

Classificar-nos per a les semifinals estaria molt bé, fa temps que no ho aconseguim. Haurem d'obtenir un bon resultat davant l'Atlètic Terrassa

El Junior finalitza invicte la primera part del Campionat de Catalunya.