El Junior femení d'hoquei herba comença el curs al camp d'un nouvingut a la categoria, l'Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

Les santcugatenques comencen la temporada a domicili davant l'Atlètic / Font: Enrico Hockey

Les santcugatenques comencen la temporada a domicili davant l'Atlètic / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba comença un nou curs a Divisió d'Honor i ho fa a domicili i davant un recent ascendit, l'Atlètic Terrassa. Aquest diumenge, a dos quarts d'una, les noies de Joan Vidal encaren la temporada amb l'objectiu de millorar les actuacions d'anys anteriors i de guanyar el títol. Les blau-i-negres han fet dues incorporacions, Pauline Brugts i Estefania Piris, per suplir les baixes de Jennifer Plass i Cristina Guinea.

El Junior inicia la competició regular aquest diumenge amb l'objectiu d'esvaïr els fantasmes del passat. Després de fregar la proesa a la final de la Copa de la Reina i caure també en semifinals per al títol de lliga, les noies de Joan Vidal comencen la temporada amb entusiasme i la mirada posada en fer història i assolir un títol estatal.

El primer rival de la temporada, l'Atlètic Terrassa, és un recent ascendit a la categoria. Ara bé, l'empenta i la joventut de l'equip, a més del factor camp, conformen les armes de les terrassenques, i el Junior no es pot relaxar si no es vol veure sorprès per un nouvingut, segons l'entrenador blau-i-negre, Joan Vidal.

Joan Vidal

Hem de ser sòlids i compactes, tractar bé la pilota i sobretot respectar el rival


El Junior arriba a aquesta estrena després d'haver disputat les dues primeres jornades del Campionat de Catalunya, amb una contundent victòria davant el Castelldefels i un empat davant el Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.