El Junior estrena la temporada amb una derrota a casa davant l'Atlètic

junior,junior fc,hoquei herba,atletic terrassa

El Junior masculí cau (1-2) davant l'Atlètic Terrassa en la primera jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres han pagat el mal primer temps que han acabat perdent 0 a 2. La segona meitat ha estat dominada pels locals, que han fet l'1 a 2 i han disposat d'ocasions per empatar el partit.

L'Atlètic Terrassa ha fet la primera aproximació del matx al minut tres, però la primera ocasió clara ha estat un penal còrner que els locals han desaprofitat. Just abans d'acabar el primer quart, els terrassencs s'han avançat després d'una jugada amb una passada enrere. A l'inici del segon període, en una gran jugada l'Atlètic ha fet el 0 a 2 sense que hi hagués reacció blau-i-negra.

Però el tercer període ha portat una dinàmica diferent. El Junior ha fet l'1 a 2 després de dues rematades que han donat esperança de remuntada al públic local. Tot seguit els santcugatencs han desaprofitat dos penals còrner mentre que els visitants n'han errat un. En l'últim quart, el Junior s'ha bolcat a l'atac buscant el gol que li fes sumar un punt, però no han tingut prou encert per marcar.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, creu que s'han merescut un millor resultat.

Jorge Dabanch

Han entrat amb una marxa més i a nosaltres ens ha costat entrar en el partit.

El tècnic de l'Atlètic, Dani Martin, lloa la feina del rival i creu que també han merescut més.