El Patí Hoquei femení queda subcampió de la Copa Esportspenedès.cat


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei, subcampió de la Copa Esports Penedès / Font: Gus de los Santos

El femení del Patí Hoquei, subcampió de la Copa Esports Penedès / Font: Gus de los Santos

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd la final de la Copa Esportspenedès.cat (2-4) davant el Manlleu en un matx disputat a Blanes. Les santcugatenques han arribat a la mitja part amb empat (0-0), però a la represa s'han vist superades per un dels equips forts de l'Ok Lliga.

Tots dos equips han exhibit el potencial que tenen en una final molt disputada de la Copa Esportspenedès.cat. El primer temps ha demostrat la igualtat existent entre els dos conjunts, però s'ha trencat a la segona amb la major qualitat de les manlleuenques. Esther Ferrer i Anna Espriu han marcat els gols de les vermell-i-negres.

Ha estat l'últim test de la pretemporada per al Patí Hoquei Club Sant Cugat abans del debut a l'Ok Lliga d'aquest diumenge davant precisament el Manlleu. Els dos equips s'enfrontaran per segona vegada, però serà al pav 2 de la Rambla del Celler. Les de Jaume Oms han tancat la pretemporada amb el subcampionat de la Copa Esportspenedès.cat i el triomf a la Supercopa de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.