El masculí del Junior d'hoquei herba té una bona oportunitat a domicili per seguir escalant posicions


  • Comparteix:

El Junior espera mantenir el seu nivell / Font: Enrico Hockey

El Junior espera mantenir el seu nivell / Font: Enrico Hockey

El masculí del Junior d'hoquei herba cerca un nou triomf a domicili al camp de la Reial Societat de Tennis, a la quarta jornada de la Divisió d'Honor. El matx, que es disputarà aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en terres basques, és una bona oportunitat perquè els blau-i-negres sumin el tercer triomf consecutiu.

Després de caure contra un dels grans a la primera jornada, el Junior sembla que ha deixat enrere la seva condició de mitja taula i només pensa en la victòria. Els de Jorge Dabanch, que des de fa unes temporades volen assentar-se a la part alta de la classificació, creuen que aquest és el seu any i el camí a seguir passa per guanyar aquest diumenge. A més, el partit entre l'Atlètic Terrassa i el Polo, dos dels colossos de la categoria, és un altre al·licient d'aquesta jornada de cara a escalar posicions.

El rival d'aquesta jornada, la Reial Societat de Tennis, acumula una victòria, una derrota i un empat. Les basques van empatar davant el CD Terrassa, al qual els blau-i-negres van golejar la jornada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.