El Junior desperta tard i suma la primera desfeta de la temporada davant el poderós Club de Campo

El femení del Junior d'hoquei herba cau a casa davant el poderós Club de Campo (1-2) a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han anat de menys a més i han fregat l'empat a l'últim quart, però de nou el conjunt madrileny s'ha imposat a les santcugatenques. Els dos primers quarts han castigat l'equip de Joan Vidal, que ha pecat de falta d'intensitat i ha cedit el domini a les visitants.

Els dos quarts inicials del duel entre el Junior i el Club de Campo han estat de protagonisme madrileny. Si bé els dos equips han tingut ocasions per marcar, el joc ha estat sota domini del Club de Campo, que s'ha apropiat de la pilota i ha tancat les blau-i-negres al seu camp. Aquestes, poc intenses pel duel d'alçada que es disputava, han fet mal a través de la pressió a la sortida de pilota madrilenya, però no han aprofitat les errades rivals.

Qui sí que ha aprofitat una errada en fase de creació ha estat Rocío Sánchez, que al minut 16 del segon quart ha avançat el Club de Campo després que Cristina Riba fallés en la passada. Amb l'arribada del tercer quart, però, les blau-i-negres han guanyat en intensitat i han disputat el domini a l'equip de Madrid.

Ara bé, els gols no han arribat fins l'últim període del partit. Al minut 4 s'ha avançat de nou el Club de Campo de la mà de Carmen Cano, que ha ampliat les diferències en el marcador i ha complicat la situació del Junior. L'equip blau-i-negre, però, no ha abaixat els braços i cinc minuts més tard Carlota Petchamé ha retallat distàncies per a les locals.

A falta de tres minuts per al final, el Junior ha tingut opcions per forçar l'empat quan l'àrbitre ha assenyalat l'únic penal córner del partit. Malauradament per a l'equip de Joan Vidal, ha fallat el llançament i ha sumat una nova desfeta davant un equip que sembla tenir la mida presa a les blau-i-negres.

El tècnic santcugatenc, Joan Vidal, analitza el fluix paper de l'equip en els dos primers quarts.

Joan Vidal

No estem bé en els dos primers quarts. Ens ha faltat intensitat i no hem estat al nivell del Club de Campo

La setmana que ve, el Junior descansa i d'aquí a 15 dies l'equip de Joan Vidal es medirà a domicili a l'Egara.