El femení del Junior cerca el retorn al camí del triomf davant un perillós Egara


  • Comparteix:

Les santcugatenques són quartes amb 12 punts  Font: Enrico Hockey

Les santcugatenques són quartes amb 12 punts Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba vol esvaïr els fantasmes de la passada jornada a domicili davant l'Egara a la sisena jornada de la Divisió d'Honor. L'equip de Joan Vidal busca vèncer de nou després de caure contra el Club de Campo, davant un altre dels equips destinats a ocupar la part alta de la classificació. Les blau-i-negres, que són quartes, confien en retornar al camí del triomf davant un rival directe que es troba un punt per sobre.

Per tal de sumar de nou, les blau-i-negres no poden repetir les errades de la passada jornada, assegura el tècnic santcugatenc Joan Vidal. Les claus del triomf, per tant, passen per mantenir un ritme alt d'intensitat des de l'inici, ser més curoses amb la pilota per tal de jugar amb la possessió al seu favor i mantenir un bloc defensiu sòlid. Si es compleixen aquestes condicions, segons Joan Vidal, les santcugatenques tindran les seves opcions.

D'altra banda, el rival d'aquesta jornada es troba en un moment molt dolç catapultades per una dinàmica molt positiva. Amb l'arribada d'un nou entrenador, l'anglès Andrew Wilson, i jugadores de renom com la internacional Carola Salvatella, les egarenques es volen fer fortes a casa i certificar la tercera plaça. Ara bé, l'equip de Terrassa s'hi haurà d'esmerçar de valent davant un Junior necessitat de triomf.

El tècnic santcugatenc, Joan Vidal, comenta la bona dinàmica previa al partit i espera una bona actuació de les seves jugadores.

Joan Vidal

Hem entrenat bé. Espero que l'equip minimitzi els errors davant el Club de Campo i siguin molt intenses


Vidal compta amb tots els efectius de cara a diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.