El PHC Sant Cugat rep la visita del SHUM Maçanet amb la convicció d'encadenar el segon triomf consecutiu


  • Comparteix:

Els santcugatencs només han perdut punts a domicili

Els santcugatencs només han perdut punts a domicili

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí disputa la cinquena jornada davant el SHUM Maçanet aquest dissabte a les vuit del vespre en terres maçanetenques. L'equip de Joan Carles Vadillo vol sumar la segona victòria consecutiva després de l'ensopegada davant el GEiEG fa dues jornades. Els vermell-i-negres són quarts i sumen un parcial de tres victòries i una derrota a la Primera Estatal.

El PHC Sant Cugat busca a domicili la quarta victòria de la temporada. Els vermell-i-negres, que van signar un immillorable inici de curs, van ensopegar a la tercera jornada i ara volen sumar la segona victòria consecutiva després de guanyar el Mataró. El conjunt de Sant Cugat només ha deixat escapar punts fora del pav 2 de la Rambla del Celler i no pot abaixar la guàrdia si es vol endur el triomf.

El SHUM Maçanet vol fer-se fort a casa i s'aferra al factor pista per sorprendre l'equip de Vadillo. Els de Maçanet no coneixen la victòria des de la primera jornada i arriben a l'enfrontament de dissabte amb un partit menys. Una victòria els donaria la tranquil·litat d'allunyar-se de la part baixa d'una taula on només hi ha tres punts de diferència entre el vuitè i l'últim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.