El femení del PHC Sant Cugat enyora Blanca Soldevila i Anna Espriu i cau a Alcorcón


  • Comparteix:

Les santcugatenques no han pogut marcar cap gol

Les santcugatenques no han pogut marcar cap gol

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a la pista del CP Alcorcón (4-0) a la quarta jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques han trobat a faltar dues de les seves jugadores clau, Blanca Soldevila i Anna Espriu, baixa aquest cap de setmana per compromisos laborals.

En el primer desplaçament de la temporada fora de terres catalanes, les vermell-i-negres s'han vist superades per un equip madrileny que no havia sumat cap punt fins aquest cap de setmana. Això sí, un condicionant ha estat clau en el desenvolupament del matx: Jaume Oms no ha pogut comptar amb dues de les jugadores importants de l'equip, Anna Espriu i Blanca Soldevila.

Oara Bautista ha avançat per partida doble les locals abans del descans, dos gols que ha fet en poc més d'un minut. Al segon temps, Cancelas, a tres minuts i mig de la represa, i Ramon, a deu pel final, han sentenciat el matx amb el 4-0 final. Aquest resultat deixa tots dos equips empatats a la part baixa de la classificació amb tres punts. Dissabte que ve, el Patí Hoquei rep l'Sferic Terrassa a tres quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.