El PHC Sant Cugat masculí cau de manera contundent a la pista del SHUM Maçanet

Pau Gilabert, un dels golejadors del PHC Sant Cugat

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a la pista del SHUM Maçanet (7-3) amb un parcial negatiu de sis a un a la segona meitat. És la segona derrota consecutiva a domicili i deixa l'equip de Joan Carles Vadillo quart a la classificació de Primera Divisió després de cinc jornades.

Els vermell-i-negres han fet un bon inici de partit i s'han situat ràpidament 0 a 2 al marcador amb gols de David Yepes i Joan Farnés. A sis minuts per al descans, els locals han aconseguit superar la defensa santcugatenca amb un gol de Francesc Garriga. A l'equador del segon període, el SHUM Maçanet ha viscut un moment d'eufòria golejadora i ha capgirat el resultat amb quatre dianes en cinc minuts, tots obra de Ferran Garcia.

Els santcugatencs no s'han pogut refer i han encaixat encara dos gols més, obra de Garriga i Candamio, en l'últim tram del matx. La diana de Pau Gilabert a dos minuts del final només ha servit per deixar el marcador en el definitiu 7 a 3. L'equip dirigit per Joan Carles Vadillo queda situat a la quarta posició de la taula amb nou punts en cinc jornades. Dissabte que ve, el Patí Hoquei Club Sant Cugat rep l'Arenys de Munt, equip de la part baixa de la taula.