El PHC Sant Cugat incrementa el seu pressupost per aquesta temporada


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea / Foto: PHC Sant Cugat

Imatge de l'assemblea / Foto: PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat aprova el pressupost per a la temporada actual amb un increment del 8,2% respecte a la temporada anterior en una assemblea general ordinària que ha tingut lloc aquest dijous. També s'ha presentat la memòria esportiva de la temporada passada, així com s'ha destacat la importància d'unificar criteris de joc en totes les categories i millorar el patinatge tant a l'escola com a la base.

L'increment dels ingressos ve donat per l'augment del nombre de jugadors i de l'activitat amb Paidós, així com la millora del conveni amb l'Hospital General de Catalunya. En l'apartat de despeses, han pujat els costos federatius i els desplaçaments dels primers equips, així com el nombre de fitxes. El pressupost és de 215.000 euros per a aquesta temporada.

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, destaca com objectiu principal a nivell esportiu mantenir les categories dels primers equips, així com tenir un model de joc.

Francesc Marzá

En els primers equips volem mantenir categories. Tenim la il·lusió de l'ascens, però no ens obsessionem. A nivel de base és mantenir els criteris en totes les categories.


A l'assemblea, celebrada a la sala de juntes del pav 2 de la Rambla del Celler, ha assistit una vintena de socis del Patí Hoquei Club Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.