Mariona Serrahima fa un doblet en la primera victòria d'Espanya al Mundial d'hoquei herba sub 21


  • Comparteix:

La jugadora del Junior Mariona Serrahima ha aconseguit dos gols en la victòria de la selecció espanyola davant Bèlgica (4-0), en el segon partit del Campionat del Món sub 21 d'hoquei herba que s'està disputant Xile. A més de Serrahima, que ha anotat el primer i el tercer gol del matx, també han participat del triomf Anna Gil i Marta Grau, les altres dues jugadores del Junior convocades pel seleccionador Adrian Lock. El combinat espanyol es col·loca líder del grup D, i aquest diumenge a les deu de la nit disputarà l'última jornada de la fase inicial contra Nova Zelanda.

Mariona Serrahima ha estat la gran protagonista en la primera victòria de la selecció femenina sub 21 al Mundial d'hoquei herba de Xile. La davantera del Junior ha obert la llauna amb un gol de penal córner al minut 23 de partit, i ha sentenciat el matx amb el 3-0 al tram final. Els altres dos gols han estat obra de Belén Iglesias i Marta Segú. Si en aquest partit contra Bèlgica Serrahima ha estat una peça fonamental amb un doblet, en el primer partit del Mundial jugat divendres contra la Xina qui va fer un doblet va ser la també jugadora del Junior Anna Gil, que va ajudar la selecció espanyola a rescatar un valuós empat (4-4).

Mariona Serrahima, Anna Gil i Marta Grau no podran ser amb el Junior en la final del Campionat de Catalunya que disputarà l'equip santcugatenc aquest diumenge davant el CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.