El femení del Junior vol seguir sumant i amenaça l'últim classificat, el Pozuelo, que encara no coneix el triomf


  • Comparteix:

Les santcugatenques són terceres a només un punt del segon, la Complutense / Font: Enrico Hockey

Les santcugatenques són terceres a només un punt del segon, la Complutense / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba es veu les cares amb l'últim classificat, el Pozuelo, aquest diumenge a les dotze del migdia a l'estadi Lluís Serrahima. El partit, que correspon a la novena jornada de la Divisió d'Honor, última de l'any, és una bona oportunitat perquè les santcugatenques segueixin la seva persecució dels equips de la zona noble de la taula i sumin tres punts davant un rival que encara no ha sumat cap triomf.

L'equip de Joan Vidal segueix l'estela dels dos equips dominadors de la Divisió d'Honor, el Club de Campo i la Complutense, però no acaba de donar amb la tecla per posar-se al mateix nivell i mirar-los de tu a tu als ulls. Després de la derrota a domicili davant la Complutense fa dues jornades, les blau-i-negres no han abaixat els braços i segueixen somiant en la proesa, un camí que passa per sumar els tres punts d'aquest cap de setmana.

El rival d'aquesta jornada, el Pozuelo, és el conjunt amb el parcial de resultats més fluix de tota la categoria. L'equip de Pozuelo d'Alarcón ho ha perdut quasi bé tot, i només ha aconseguit un punt després d'empatar amb l'Egara a domicili. Aquesta dinàmica, però, el fa més perillós ja que necessita sumar punts sino vol veure's abocat a un descens inevitable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.